Conferintele organizate de catre BTL Design din 2005 sub forma unor programe tip road-show adresate IMM-urilor si isi propun sa optimizeze timpul oamenilor de afaceri si sa dea posibilitatea accesarii informatiilor relevante direct de la sursa iar in acelasi timp sa dea ocazia unor potentiale contacte de afaceri.
Avem in portofoliu programe de evenimente proprii, evenimente specializate pe diferite domenii, evenimente personalizate pentru clienti precum si coparticipare la diverse evenimente inclusiv sportive unde am adus plus valoare prin experienta noastra in organizare. Experienta noastra relevanta este de organizare a evenimentelor la nivel national.
Printre programele noastre de notorietate putem aminti: “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, program inceput in 2005, “Solutii pentru eficientizarea administratiilor publice locale” program inceput in 2006, “EUSol – solutii de finantare europeana” – program derulat in 2007 – 2008, “Soluții de finanțare și dezvoltare a mediului rural” program adresat fermierilor inceput in 2017. Am organizat evenimente in domeniul protectiei mediului inconjurator, agricultura si IT&C.
Totodata ne-am diversificat activitatea prin implementarea in cadrul firmei a unui department de productie publicitare precum si de servicii inchiriere reclame gonflabile. www.reclamegonflabile.ro
In ceea ce priveste evenimentele persoanlizate echipa noastra de evenimente poate sa organizeze evenimente de afaceri personalizate pentru companiile din Romania si strainatate.
Avand in vederea experienta pe care o avem in activitatea de promovare a produselor si serviciilor B2B prin intermediul evenimentului, toate seminariile, conferintele, lansarile de produse au fost un real succes pentru partenerii nostri